Χτες το βράδυ ισραηλινά αεροπλάνα έριχναν φυλλάδια στη βόρεια Γάζα, καλώντας τους κατοίκους της να απομακρυνθούν από τις εστίες τους, γιατί –όπως ισχυρίζεται ο σιωνιστικός στρατός- βρίσκονται κοντά στις στρατιωτικές υποδομές της αντίστασης. Τις πρώτες πρωινές ώρες κομάντο της περιβόητης μονάδας του σιωνιστικού ναυτικού «Shayetet 13» αποβιβάστηκαν στη βόρεια ακτή της Γάζας με στόχο την εύρεση και καταστροφή υποδομών εκτόξευσης ρουκετών μεγάλου βεληνεκούς της αντίστασης. Οι αντάρτες της αντίστασης τους επιτέθηκαν αμέσως, τραυματίζοντας τέσσερις από αυτούς και τρέποντάς τους σε φυγή. Ο αιφνιδιασμός στον οποίο πόνταραν οι ισραηλινοί εξανεμίστηκε και ισραηλινά ελικόπτερα και αεροπλάνα ανέλαβαν δράση για να βοηθήσουν στην απομάκρυνσή τους. Η επιχείρηση του σιωνιστικού στρατού οδηγήθηκε σε παταγώδη αποτυχία.
Η μονάδα αυτή των ισραηλινών κομάντο είναι η ίδια που το Μάη του 2010 δολοφόνησαν δέκα Τούρκους συντρόφους στο Μαβί Μαρμαρά, ένα από τα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας που κατευθύνονταν στην πολιορκημένη Γάζα.
http://www.richardsilverstein.com/2014/07/13/in-first-gaza-ground-battle-israeli-commandos-repelled/
Ο ισραηλινός στρατός ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να νικήσει την αντίσταση μέσα στη Γάζα. Μόνο αμάχους μπορούν να σκοτώνουν μαζικά οι σιωνιστές δολοφόνοι και να ποντάρουν στη μερική και προσωρινή παράλυση που φέρνει ο ναζιστικός τους τρόμος. Χτες ξεκλήρισαν μια ολόκληρη οικογένεια 18 ατόμων και βομβάρδισαν νοσοκομείο αναπήρων παιδιών, σκορπίζοντας το θάνατο, φτάνοντας συνολικά τους νεκρούς Παλαιστίνιους, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, στους 165.
http://news.yahoo.com/horror-gaza-handicapped-care-facility-bombed-155659912.html
Επίσης ο ισραηλινός στρατός ξέρει πολύ καλά ότι όσο περνάει ο καιρός η αντίσταση θα βελτιώνει και θα εμπλουτίζει το οπλοστάσιό της. Και η μέρα της μεγάλης εκδίκησης θα πλησιάζει.
Οι ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασσάμ, η ένοπλη πτέρυγα του κινήματος της Χαμάς, ανήρτησαν βίντεο με εκτόξευση αντιαρματικής ρουκέτας τύπου Kornet που κάνει σκόνη ένα ισραηλινό τανκ Μερκάβα στα νότια της Γάζας.









