Γάζα, 3/8/2014

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι η στόχευση ενός σχολείου της «UNRWA» (ΟΗΕ) σήμερα (3/8) στη Ράφα είναι άλλο ένα έγκλημα πολέμου και συνιστά περιφρόνηση απέναντι στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος της Χαμάς, Σάμι Αμπού Ζούχρι, κατηγόρησε το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν ως συνένοχο σε αυτή τη σφαγή, λόγω της σιωπής του και της θλίψης του για το θάνατο των σιωνιστών στρατιωτών αγνοώντας τους χιλιάδες άμαχους Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν από αυτούς τους δολοφόνους.

Περίπου 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σε μια νέα σφαγή που διέπραξαν οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής εναντίον πολιτών που είχαν βρει καταφύγιο στο σχολείο Anas al-Wazir της «UNRWA» (ΟΗΕ) στη Ράφα.

Πηγή: CPI

Εκδόθηκε στα ελληνικά το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Πορεία στην Αμερικάνικη & Ισραηλινή πρεσβεία, Τρίτη 15/5, 6μμ

Nakba 2018

Διήμερο αλληλεγγύης για την απελευθέρωση του Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά (19-20 Οκτώβρη 2022)

Πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία, Σάββατο 20/1, 6μμ, Σύνταγμα

Πορεία Σάββατο 20 Γενάρη στην Αμερικάνικη πρεσβεία

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Πέμπτη 15/6, 7μμ, Αγαλμα Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση-συζήτηση με την ΣΙΡΙΝ ΙΣΑΟΥΙ: Πέμπτη 29/3, 7μμ, ΕΜΠ

Shireen Issawi

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ: Σάββατο 20/5, 12:00μμ, Μοναστηράκι

Νίκη στον αγώνα των Παλαιστίνιων απεργών πείνας

Αφίσα 2/5/2017

Λευτεριά στον Ζορζ Αμπνταλλά

Λευτεριά στον Μπιλάλ Καγιέντ

Αλ Νακμπα: 65 χρονια εθνοκαθαρσης

Tο ενημερωτικό φυλλάδιο της πρωτοβουλίας

Other Languages