Οι Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά τίμησαν τους μάρτυρες συντρόφους τους, Mahmoud Osama Abbas Abu Omreen και Abdul Rahman Hadayed, που σκοτώθηκαν από τα στρατεύματα κατοχής το Σάββατο 23 Αυγούστου.

Σε απάντηση στη δολοφονία των συντρόφων, οι Ταξιαρχίες εκτόξευσαν πυραύλους "107" και Κατιούσα στη στρατιωτική βάση Καράμ Αμπού Σαλέμ και στόχευσαν με 6 πυραύλους τους σιωνιστικούς επικοισμούς Κφαρ Αζά, Νάχαλ Οζ και Κφαρ Σαάντ.

Οι δράσεις αυτές αποτελούν συνέχιση των εν εξελίξει δράσεων στρατιωτικής αντίστασης των Ταξιαρχιών με στόχο την κατοχή. Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Αυγούστου, οι Ταξιαρχίες στόχευσαν διάφορες περιοχές στην κατεχόμενη Παλαιστίνη του '48 και στρατιωτικές θέσεις κοντά στη Λωρίδα της Γάζας με δεκάδες πυραύλους ενώ σιωνιστικές πηγές παραδέχθηκαν αρκετούς τραυματισμούς, κάποιοι εκ των οποίων σοβαροί.

Οι Ταξιαρχίες στόχευσαν την αεροπορική βάση Hatzor με πυραύλους Sumoud, τη Μπιρσίμπα με 2 πυραύλους Γκραντ και τους επικοισμούς Kfar Maimon, Be'er Yakov και Kissufim με επτά ρουκέτες τύπου "107". Στόχευσαν επίσης στρατιωτικό αεροδιάδρομο ανατολικά της Bureij με πυραύλους "107", εκτόξευσαν 3 πυραύλους στο Νάχαλ Οζ, ένα πύραυλο "107" στη στρατιωτική βάση Σούφα και στόχευσαν τις πόλεις Kfar Maimon, Εσκόλ και Σντερότ με πυραύλους "107".
Αφετέρου, το Προοδευτικό Μέτωπο Φοιτητικής Δράσης δημιούργησε ένα βίντεο, χαιρετίζοντας τις Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά και το σύνολο της Παλαιστινιακής Αντίστασης για τον ηρωισμό και τις θυσίες τους στον αγώνα για την απελευθέρωση:πηγή: ΛΜΑΠ

Πορεία στην Αμερικάνικη & Ισραηλινή πρεσβεία, Τρίτη 15/5, 6μμ

Nakba 2018

Εκδήλωση-συζήτηση με την ΣΙΡΙΝ ΙΣΑΟΥΙ: Πέμπτη 29/3, 7μμ, ΕΜΠ

Shireen Issawi

Πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία, Σάββατο 20/1, 6μμ, Σύνταγμα

Πορεία Σάββατο 20 Γενάρη στην Αμερικάνικη πρεσβεία

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Πέμπτη 15/6, 7μμ, Αγαλμα Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ: Σάββατο 20/5, 12:00μμ, Μοναστηράκι

Νίκη στον αγώνα των Παλαιστίνιων απεργών πείνας

Αφίσα 2/5/2017

Λευτεριά στον Ζορζ Αμπνταλλά

Λευτεριά στον Μπιλάλ Καγιέντ

Αλ Νακμπα: 65 χρονια εθνοκαθαρσης

Tο ενημερωτικό φυλλάδιο της πρωτοβουλίας

Other Languages