του Khalid Amayreh*

 Στο γκέτο της Βαρσοβίας, η Γκεστάπο είχε προσλάβει σημαντικό αριθμό ντόπιων Εβραίων πρακτόρων που ρουφιάνευαν τη ζωή μέσα στο γκέτο. Οι πληροφορίες που έδιναν αυτοί οι πράκτορες στις ναζιστικές αρχές οδήγησαν στη βάρβαρη δολοφονία και την εκκαθάριση πολλών αθώων ανθρώπων.

Πολλοί απ' αυτούς τους πράκτορες και πληροφοριοδότες, συμπεριλαμβανομένων και μελών των Γιούντενρατ (εβραϊκά συμβούλια) στη συνέχεια δολοφονήθηκαν ή εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Πολύ λίγοι Εβραίοι, αν υπήρξαν κι αυτοί, εξέφρασαν συμπάθεια ή λύπη για την τύχη που επιφυλάχθηκε τελικά σ' αυτούς τους πράκτορες των Ναζί.

Τα πτώματα τους αφήνονταν συχνά να σαπίσουν στους δρόμους και οι κάτοικοι του γκέτο εξέφραζαν ενθουσιώδη υποστήριξη για την εκκαθάριση των προδοτών. Το γεγονός αυτό έχει καταγραφεί σχολαστικά στις προσωπικές αναμνήσεις κάποιων επιζησάντων του ολοκαυτώματος.

Σήμερα, τα μαντρόσκυλα της Σιωναζιστικής προπαγανδιστικής μηχανής -από το Τελ Αβίβ μέχρι την Καλιφόρνια- εξαπολύουν κραυγαλέους μύδρους εναντίον της Χαμάς, του Παλαιστινιακού-Ισλαμικού απελευθερωτικού κινήματος που αντιστέκεται στους Εβραιο-Ναζί**, για την εκτέλεση μερικών ρουφιάνων κατά τη διάρκεια της τρέχουσας Σιωναζιστικής γενοκτονικής επίθεσης στη Γάζα. Ο απώτερος σκοπός των Εβραιο-Ναζί δεν είναι καθόλου η πρόκληση συμπάθειας για τους εκτελεσθέντες προδότες. Είναι κυρίως να εκτρέψουν την προσοχή μακριά από τα “ηδονοβλεπτικά” Εβραιο-ναζιστικά εγκλήματα στη Γάζα και να αμαυρώσουν την εικόνα της Χαμάς.

Τα Εβραιο-Ναζιστικά φερέφωνα φωνασκούν: Η Χαμάς δολοφονεί αθώους ανθρώπους! Η Χαμάς έχει κάνει τούτο κι η Χαμάς κάνει τ' άλλο.

Κατ' αρχήν, οι Εβραιο-Ναζί είναι οι πραγματικοί Ναζί της εποχής μας. Δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα να ανοίγουν το στόμα τους ή να διαμαρτύρονται για τη βία και τις δολοφονίες.

Η δολοφονία, συμπεριλαμβανομένης της μαζικής δολοφονίας, ανέκαθεν ήταν και συνεχίζει να είναι εβραϊκό σήμα κατατεθέν. Οι Εβραίοι επιδόθηκαν σε μαζικές δολοφονίες από την πρώτη στιγμή της λεγόμενης “εθνικής ύπαρξής” τους. Το Εβραιο-ναζιστικό κράτος, γνωστό και ως Ισραήλ, γεννήθηκε και βαπτίστηκε μέσω της μαζικής τρομοκρατίας και των μαζικών δολοφονιών (π.χ. Ντέιρ Γιασίν). Το Ισραήλ μπορεί να περιγραφεί ειλικρινά ως ένα γιγάντιο έγκλημα πολέμου ή ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η εκτέλεση προδοτών είναι ύψιστη ηθική πράξη

Όπως κάνουν παντού οι προδότες, οι Παλαιστίνιοι πληροφοριοδότες του Ισραήλ δεν ενημερώνουν τους εντολείς τους μόνο για τις τρέχουσες τιμές των λαχανικών στη Γάζα. Στην πραγματικότητα δίνουν πληροφορίες στον Εβραιο-Ναζί εχθρό που συνεπάγονται τη δολοφονία χιλιάδων παιδιών και άλλων αμάχων. Δεν είναι απλώς οργανικό κομμάτι της δολοφονίας. Είναι πραγματικά πλήρεις εταίροι στη δολοφονία. Έτσι, κάθε προσπάθεια άμβλυνσης ή μετριασμού των εγκλημάτων τους, με την επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του δικαιώματος στη ζωή κ.λπ., είναι μια αδίστακτη συμπεριφορά που σημαίνει ηθική ανεντιμότητα.

 Είμαι απολύτως εναντίον του να πληγώνονται ή να βλάπτονται αθώοι άνθρωποι. Ωστόσο, στο πλαίσιο εκείνο, όπου ο λαός μας προσπαθεί να επιβιώσει πεθαίνοντας, απλά δεν υπάρχουν τα περιθώρια για να δώσουμε  σ' αυτούς τους δολοφονικούς κακοποιούς το ευεργέτημα της αμφιβολίας. Ακόμη και η απλή σκέψη της συνεργασίας με τους Εβραιο-Ναζί ενάντια στο λαό μας αποτελεί τεράστιο έγκλημα προδοσίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αδέσποτα αυτά σκυλιά θα έπρεπε να εξολοθρεύονται χωρίς απολογία.

Αυτοί οι σατανικοί δολοφόνοι είναι απλά καθάρματα, αποβράσματα και βρωμόζωα που έπρεπε να εξοντωθούν μία για πάντα. Δολοφονούν, διεκπεραιώνουν ή επηρεάζουν τις δολοφονίες αθώων ανθρώπων για λίγα δολάρια. Δεν θα αποτελούσε τεράστιο ηθικό βάρος το να αφήνουμε αυτούς τους κακοποιούς ζωντανούς;

 πηγή: PIC

 

* Ο Khalid Amayreh είναι Παλαιστίνιος δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στη Χεβρώνα, με περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβάλει το Ισραήλ και η Παλαιστινιακή Αρχή... Είναι τακτικός αρθρογράφος στο Παλαιστινιακό Κέντρο Ενημέρωσης (PIC).

** Η χρήση των λέξεων «εβραίοι», «εβραϊκός» στο κείμενο δεν υποδηλώνει αντισημιτισμό, αλλά είναι ο τρέχων, καθημερινός όρος που χρησιμοποιείται στη Μέση Ανατολή για να υποδηλώσει τους σιωνιστές και έχει πολιτικό και όχι θρησκευτικό περιεχόμενο.

Πορεία στην Αμερικάνικη & Ισραηλινή πρεσβεία, Τρίτη 15/5, 6μμ

Nakba 2018

Εκδήλωση-συζήτηση με την ΣΙΡΙΝ ΙΣΑΟΥΙ: Πέμπτη 29/3, 7μμ, ΕΜΠ

Shireen Issawi

Πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία, Σάββατο 20/1, 6μμ, Σύνταγμα

Πορεία Σάββατο 20 Γενάρη στην Αμερικάνικη πρεσβεία

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Πέμπτη 15/6, 7μμ, Αγαλμα Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ: Σάββατο 20/5, 12:00μμ, Μοναστηράκι

Νίκη στον αγώνα των Παλαιστίνιων απεργών πείνας

Αφίσα 2/5/2017

Λευτεριά στον Ζορζ Αμπνταλλά

Λευτεριά στον Μπιλάλ Καγιέντ

Αλ Νακμπα: 65 χρονια εθνοκαθαρσης

Tο ενημερωτικό φυλλάδιο της πρωτοβουλίας

Other Languages